tiistai 5. joulukuuta 2017

Oma koti etsinnässä! //päivitetty 15.12.

Peurakankaan Edustus Ukko, työnimeltään "Pertti" etsii vielä omaa rakastavaa ja harrastavaa sijoituskotiaan! Pertti on tottunut arkisiin talon ääniin, imuriin, kolinaan ja paukkeeseen, sekä muihin koiriin ja kissoihin.
"Pertti" on lupaava rakenteeltaan ja tulevalta kodilta toivottaisiin kiinnostusta käyttämään koiraa näyttelyssä, tai ainakin lupaamaan pentu kasvattajan mukaan näyttelykehiin. Vanhemmatkin ovat "monikäyttökoiria", joten muukin harrastaminen koiran kanssa olisi mahdollista.
Pentu on madotettu, sirutettu ja tarkistettu terveeksi eläinlääkärin toimesta. Mukaan pentu saa kattavat hoito-ohjeet, pentupakkauksen sekä kasvattajan tuen ja avun.


Myös  "Pertin" sisko samasta pentueesta etsii omaa rakastavaa kotiaan! Peurakankaan "Erikiva Pikkupimu" "Irmeli/Muikku" työnimeltään on myös tottunut kaikenlaiseen, samanlaiseen arkeen ja ääniin kuin Perttikin. "Muikku" on erittäin tulinen ja temperamenttinen ja pistää fyysisesti isompi kokoisen veljensä kenttään leikin tiimellyksessä.
Muikkukin on madotettu, sirutettu ja tarkistettu terveeksi eläinlääkärin toimesta. Mukaan tulee kattavat hoito-ohjeet, pentupakkaus sekä kasvattajan tuki ja apu.



Synt. 10.10.2017
Peurakankaan Botra Peruspimu x Kahdensiskon Brilliant Future
Vanhemmista löydät tietoa "Pennut" välilehden alta



Meillä saa käydä tutustumassa pentuihin, koiriimme, tiloihimme ja meihin, kerromme mielellämme lisää.
Jos kiinnostuit Pertistä, laita sähköpostia tai soita, ja kerro hieman lisää itsestäsi!