tiistai 18. tammikuuta 2022

Tammikuu 2022

 


Vuosi 2022 on startannut mukavasti, tosin toistaiseksi vielä ilman kilpailuja ja virallisia harrastuksia. Koirien kanssa onkin nautittu mahtavista talvikeleistä luonnossa ulkoillen ja liikkuen. 

Odottavan aika on pitkä, perjantaina 21.1.2022 varmistuu eläinlääkärin ultrassa saammeko kenneliin pentuja kevättalvelle. Kennelimme mustavalkoiset spanielinartut Jane ja Ursula astutettiin joulun aikoihin Saraki's kennelin pojilla, Sulolla ja Moskulla. Molemmat urokset ovat aktiivisessa metsästyskäytössä. Myös näytteluissä urokset ovat pärjänneet kiitettävästi. 

kuvassa Maire ja Helmi kaunistautumassa trimmaamon puolella 


P. Matkalla Maineeseen ja P. Koronakevään Kultasydän eli Maire ja Helmi kävivät 17.1.2022 Joensuun Eläinklinikalla Jari Aholla silmäkuvauksissa. Molempien narttujen silmät todettiin terveiksi ja lausunnot näistä tulevat myöhemmin KoiraNettiin. 
Kannustamme myös kasvatinomistajia käyttämään koiransa virallisissa terveystutkimuksissa. Tällä tavoin pyrimme omalta osaltamme pitämään rodun terveenä perinnöllisiltä sairauksilta.

kuvassa P. Gaunis Gimma "Sisko""Pennut" sivulle on päivitetty tulevista yhdistelmistä kuvat sekä linkit KoiraNettiin.
Toiveissa keväälle 2022 on saada myös pystykorva -ja kk.mäyräkoirapentueet. Näistä päivitämme lisää myöhemmin tänne kotisivuille sekä Instagramiin. 
Instagramista löydät Peurakankaan kennelin käyttäjänimellä @peurakankaan_kennel pistähän meidät seurantaan, näet lisää kuvia kennelin koirista ja touhuista!