Trimmaus & hoitoOlen valmistunut Ylä-Savon ammattiopistosta vuonna 2015 trimmaajaksi. 
Teen kotitrimmauksia kaikille koirille.
Trimmaustila on erillinen huone talon yhteydessä, jossa on myös pesumahdollisuus.
Jos et tavoita minua ensimmäisellä soittokerralla, kokeile rohkeasti uudelleen tai jätä viestiä.

Tässä hieman infoa, joka kannattaa lukea, ennen kuin tuot koirasi trimmattavaksi:
Trimmaus on tärkeä osa koiran terveydenhoitoa ja se tulisi tehdä säännöllisesti huomioiden koiran rotu, ikä ja sen turkin laatu.
 Muistathan että säännöllisyys on turkinhoidossa tärkeää eikä pitkään trimmaamatonta turkkia saada välttämättä yhdellä trimmauskerralla täysin kuntoon.
Trimmaus tulisi aloittaa useimmilla roduilla jo 3-4 kk iässä, jotta koira tottuu siihen ja yhteistyöstä tulee helppoa ja mutkatonta.

Tuothan koirasi trimmaajalle puhtaana, kuivana ja takuttomana (jos et ole varannut pesua tai turkin selvittelyä, ilmoita siitä etukäteen jotta osaan varata tarpeeksi aikaa). Jos peset itse koiran, pese se edellisenä päivänä, äläkä anna sotkea turkkia hiekkaan yms. Hiekka yms. tylsyttää teriä ja veloitan siitä likaisenkoiran lisän.

Nypittäviä rotuja ei kuitenkaan tulisi pestä ennen trimmausta, mutta on miellyttävää jos koira on jaloistaan ja vatsastaan puhdas.

Pidäthän huolta että koira on saanut tehdä tarpeensa ennen turkinhoitoa (ei trimmaajan pihalle!)
Tarvittaessa voitte ajaa autollanne suoraan oven eteen.
Katsothan myös trimmauksen jälkeen, ettei koirasi tee tarpeitaan talon edessä oleville rapuille, seiniin, muureille tai kukkaruukkuhin, ne ovat osa meidän omaa kotipihaa.
Parhaiten tämä onnistuu pitämällä koirasi lyhyessä hihnassa aina autolle asti. Ja muistathan pitää aina koirasi kytkettynä, sillä pihallamme asuu omat koiramme sekä muita eläimiä!
Tulethan oikealla aikaa sovitulle ajalle, ei liian aikaisin tai vastaavasti myöhässä.
Voit heittää koirasi turvallisin mielin trimmaukseen ja käydä itse vaikka kaupungissa kahvilla. Yleensä koira käyttäytyy paljon paremmin ilman omistajan läsnäoloa. Työkin sujuu nopeammin.


Säännöllinen, hyvä yhteistyö on mukavaa kaikkien osapuolten kannalta ja voit mielellään varata seuraavan trimmausajan jo edellisen tapaamisen yhteydessä. Huomioithan että lopullinen hinta on koirakohtainen. Hintaan vaikuttavat mm. koiran käyttäytyminen sekä turkin kunto. Tämä edellyttää, että koira antaa toimenpiteet tehdä normaalisti.
Mikäli trimmauksen yhteydessä koira aiheuttaa ylimääräistä sotkua (pissaa, kakkaa, oksentaa tmv), siivouksesta peritään lisämaksu 8€ ja maton pesusta 20€. Kerrothan koirasi mahdollisista erityistarpeista, sairauksista, arkuudesta jne.
Sairasta koiraa ei saa tuoda trimmaukseen! Peru aika hyvissä ajoin jos koiralla esiintyy seuraavia oireita; oksentelu, ripuli, yskä, nuha, ulkoloisia tai rokotukset eivät ole kunnossa.
Jos jostakin syystä et pääse trimmaukseen, ilmoita hyvissä ajoin. Muussa tapauksessa trimmaajalla on oikeus veloittaa menetetystä ajasta.

Muistathan että siisti koira on myös onnellinen koira!Hinnasto:
Hinnat voimassa 15.01.2024 alkaen
sisältävät ALV:n 24%
Trimmaus:
Kynsien leikkuu: alk. 15€ (5 kerran sarja 60€)
Korvakarvojen nypintä: alk. 12€ (haastava koira 20€)
Punkin poisto: 6€
Anaalien tyhjennys 20€ (pesu trimmin yhteydessä 5€)
Trimmaus saksilla, koneella ja nyppien: alk. 55€ + likaisen koiran -lisä kone/saksitöihin 10€
Välitrimmaus (sis. naama, tassunpohjat ja kynsien leikkuu): alk. 30€
Pesu+föönaus: alk. 40€/pienet koirat (mittelit, sheltit yms..), alk 70€/keskikokoiset (pystykorvat, s.lapinkoirat yms) alk. 90€/isot (leonbergit yms)
Pennun tutustuminen trimmaukseen: ½h 20€
Emmipet-hammashuolto ½h 50€ (+harja 6€ uusille asiakkaille)
Hoito:
Koiran hoito 22€/pv perheen toinen koira 18€/. Päivähoito 15€ alle 8h-> yli 22€, HUOM! VIIKONLOPPUNA LA-SU 30€/pv pidemmässä hoitojaksossa(yli 4vrk) normaali päivähinta (hinta ei sisällä ruokaa, mielellään omat & tutut ruoat mukaan).
Huom! Juhlapyhinä: Joulu, uusivuosi, pääsiäinen, ja juhannus 35€/pv

Koirahieronta: minun tiloissani 32€, kotikäyntilisä +5€ 

Vuokralle: Mikrosirunlukija 15€/pv, turkinkuivaaja nbf digitaalinen 2800w 25€/pv, näyttelyhäkkejä eri kokoja 10€/2pv 1vko 20€, myös pesutilaa voi vuokarata 22€/tunti, käytössä säädettävä pesuallas + fööni (omat pesuaineet+pyyhkeet ja siivous)

•Palvelut (trimmaukset, pesut, hieronta) teen arkisin klo 9-17 välillä, mikäli aika ylittyy niin alkava tunti on klo 17 jälkeen 15e/h, välillä tarjolla myös ilta aikoja norm. hinnoilla.
Perumatta jätetystä hoidosta/trimmauksesta veloitan 20e !

Kysy myös koiranäyttelypalveluistani!

Maksutapa käteinen tai lasku
TMI Mari Komulainen
puh.040-7360797 arkisin 8.30-18 välillä
Y-tunnus: 2812725-7