Pennut

PÄIVITETTY 27.9.2022

•Suomepystykorvan pentuja
2.9.2022 syntyi Tinkan ja Jymyn pennut (P. Fantsu Flikka x Savikkoniemen Jymy) 2narttua ja 3urosta. Linkki yhdistelmään jalostietojärjestelmään.
Pennuista on vapaana molempia sukupuolia ❤
 

•Karkeakarvaisen mäyräkoiran pentuja
12.9.2022 syntyi Varman ja Ricon pennut (Tinean Julietta x Ruukin Gentlemanni) 3narttua ja 4 urosta. Linkki yhdistelmään jalostustietojärjestelmään.
Pennuista on vapaana 1uros ja 2narttua.


Ylhäällä Varma, alempana vasemmalla Rico, vieressä Varma


Yllä Jymy, alla Tinka
 
 
W-pentue päälle 3viikkoisia 27.9.2022

Jos kiinnostuit pentueista, tai sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä soittamalla.

040-736 0797
Mari Komulainen

Pennut luovutetaan  seitsemänviikkoisesta eteenpäin, rekisteröityinä, madotettuina, sirutettuina ja eläinlääkärin tarkastamina. Pentu saa mukaansa kattavat hoito-ohjeet ja pentupaketin. 

Pennun ostajille mietittävää:

-Onko koiran hoitoon, ulkoiluttamiseen ja yhdessäoloon tarpeeksi aikaa viikon jokaisena päivänä?
-Haluaako koko perhe koiraa, vai onko joku koiran ottamista vastaan?
-Koiralle allergisten ihmisten ei pidä ottaa koiraa ja jos mahdollisesta allergian puhkeamisesta on epäilyksiä, on syytä miettiä tarkoin koiran ottamista.
-Onko koiran hankkimista mietitty tarpeeksi ja ymmärretty siitä aiheutuva työ, ettei koiraa myydä "pitovaikeuksien vuoksi" taas eteenpäin?
-Ymmärretäänkö että koira on perheenjäsen ja siitä ei luovuta, vaikka se ei käyttäytyisikään aina haluamallamme tavalla?
-Onko perhe valmistautunut siihen, että koirasta on paljon kuluja ja joskus saattavat eläinlääkärikulut olla päätähuimaavia?